Smo eksluzivni zastopnik za K9-Disc frizbije za Slovenijo, Hrvaško, Slovaško, Češko in Poljsko, v naši ponudbi pa najdete še ostale psom prijazne frizbije svetovno znanih proizvajalcev. Vsi naši frizbiji so varni za pse in priznani v večini največjih organizacijah, ki prirejajo tekmovanja po vsem svetu.

Smo eksluzivni distributer za K9-Disc diskove za Sloveniju, Hrvatsko, Slovačko, Češku i Poljsku. U naši ponudi možete naći i ostele psom prijazne diskove svetovno znanih proizvađača. Svi naši frizbiji su sigurni za pse in priznati u večini največih organizacija, koje priređuju natjecanja po cijelom svijetu.

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Vprašajte nas z veseljem vam bomo pomagali, ne odlašajte, saj napačna izbira frizbija ali napačen začetek lahko v nadaljnjih korakih oteži delo. Naše izkušnje na področju pasjega frizbija in šolanja psov (Društvo Fenrir) nam dajejo kompetence in znanje da vam ustrezno svetujemo tako pri izbiri ustreznih pripomočkov kot tudi pri treningih, šolanju in učenju na področju pasjega frizbija in drugih kinoloških področjih.