Društva in klubi s pasjim frizbijem

Slovenija

Iščete ustrezen klub ali društvo, kjer bi želeli izvedeti več o pasjem frizbiju, se pridružiti kakšnemu tečaju, treningu ali tekmi?

Hrvatska

Tražite klub, gdje bi mogli saznati nešto više o psećem frizbiju, pridružiti se tečaju, treningu ili natjecanju?

PRIPOROČAMO

Društva, s katerimi sodelujemo! Člani teh društev imajo pri nas posebne trajne ugodnosti, za ugodnosti nas kontaktirajte, ali se pozanimajte pri vašem trenerju!

Slovenija

DogFrisbee Team Slovenija

DogFrisbee Team Slovenija združuje vse slovenske igralce pasjega frizbija. Je skupina, ki si medsebojno pomaga doma, na treningih, na spletu, sodeluje na tekmah in s skupnimi močmi predstavlja pasji frizbi v pozitivni luči. Ker je to samo team posameznikov, za njim ne stoji nobena pravna oseba, ki bi nadzorovala delovanje.

Za informacije lahko kontaktirane nas na info@pasjifrizbi.eu

 

Slovenija

Leteče Tačke (SV in Z Slovenija)

Leteče Tačke Športno predstavitvena skupina, ki s svojimi nastopi in predstavami promovira pasji frizbi po Sloveniji. V sklopu svojega delovanja ponuja tudi tečaje in seminarje predvsem v SV Sloveniji.

Leteče Tačke so se leta 2022 združile z Društvom Fenrir in delujejo v sklopu le-tega. Svobodno sodelujejo z vsemi kinološkimi društvi in niso odvisne od katerega-koli.

 

 

Kontakt:

  • Aleš (Severo-Vzhod): 040-165-175
  • Andrej (Severo-Vzhod): 051-631-443
  • Amadea (Zahod): 041-248-928

web: www.letece-tacke.si/

FB: fb.me/LeteceTacke

Slovenija

KD Maribor

KD Maribor že vrsto let v svojem programu raznolikih aktivnostih ponuja tudi pasji frizbi. Prvi so tudi v sodelovanju s takratnim ŠD Flipsi organizirali tudi državne in mednarodne tekme v Sloveniji.

Kontakt:

  • Trener - 040-165-175 (Aleš)

FB: https://www.facebook.com/groups/240684159943817
WEB: https://www.facebook.com/kinolosko.drustvo.maribor

Hrvatska

KOSSP (Zagreb)

Klub za obuku službenih i sportskih pasa ``Zagreb`` je dobrovoljna, stručna kinološka udruga koja se bavi školovanjem pasa i njihovih vlasnika te unapređenjem kinologije uopće. U Klubu se, osim školovanjem vlasnika i njihovih ljubimaca za uspješan suživot u gradskoj sredini, bavimo i kinološkim sportovima: agilityjem, humanitarnim radom školovanja spasilačkih pasa i njihovih vodiča, rally obedienceom, flyballom i noseworkom.

Kontakt:

  • Juliana Lana Prah (kossp@kossp.hr)

FB: www.kossp.hr

Slovenija

ŠKD Krim (Ljubljana)

ŠKD Krim že nekaj let redno organizira tečaj in treninge pasjega frizbija. Na svojem terenu, na obrobju Ljubljane, so jeseni 2017 organizirali tudi prvo tekmo.

Kontakt:

  • Ljubljana - 031-737-257 (Klemen)

web: kd-krim.si

FB: fb.me/skdkrim

Slovenija

LYO DOG

LYO DOG ponuja tečaje, seminarje, treninge metanja in individualne treninge v Cerknici na Notranjskem.

Kontakt:

  • Zarja -

web: #

FB: fb.me/Lyodog

Slovenija

ŠKD Komen

 

Kontakt:

  • Jean McCollister:  040-363-101

 

Hrvatska

Dog Frisbee Zagreb

Grupa Dog Frisbee Zagreb je formirana kako bi se okupili svi frizbaši i zainteresirani za isti na područuju Zagreba, a i šire. Ove godine smo krenuli sa frizbijem u Duga Resi, iduće godine nadamo se, širimo i na Varaždin.  Također cilj grupe je informiranje u vezi treninga, gdje i kada će se održati.

Kontakt:

  • Zagreb - 091-571-42-73 (Katarina)

web: /

FB: Dog Frisbee Zagreb