Naš hobi je pasji frizbi in ostali športi povezani s psi!

Že večkot 10 let se ukvarjamo s psi in našo strast želimo prenesti na ljudi okoli nas. Naš ponos so naše zadovoljne stranke, naši zadovoljni tečajniki in vsi, ki uspejo kar so si zamislili. Pod našim vodstvom smo usposobili kar nekaj inštruktorjev, kar nekaj tekmovalcev, združili smo kar nekaj prijateljev, tekmovalcev in klubov. Vedno znova le-ti dokazujejo svojo uspešno pot na raznih tekmovanjih, prireditvah, treningih in svojem življenju.

Na prvem mestu so psi!

Zadovoljni psi, ki svojo navdušenje nad delom pokažejo na vsakem koraku nam pomenijo največ. Gledamo mladička, kako se vsak dan razvija, raste in izskusi kaj novega, kako ta mladiček počasi postaja odrasel pes poln elana in energije, ki komaj čaka na nov dan, ko bo lahko počel kaj novega s svojim lastnikom.

Hobi ali posel?

Pasji frizbi je naš hobi! Približati ta hobi širši množici je naš posel in poslanstvo. Ponujamo vam samo najboljše, ponujamo vam novice in dogodke, ponujamo vam informacije in ideje, ponujamo vam vse, kaj se dogaja okoli pasjega frizbija. Ker želimo da je pasji frizbi dostopen vsem, ki so to želijo, da vsak dobi najboljšo svetovanje tako na začetku, kot na svoji tekmovalni poti, vam ponujamo razne izdelke in storitve. Le-te poskušamo izpeljati najbolje in najkvalitetnejše koliko je le v naši moči.

Društvo!

Ustanovili smo Društvo Fenrir. Zato, da vam ponudimo tečaje, seminarje, svetovanja in ideje v zvezi s pasjimi športi, šolanjem psov in svojim članom pomagamo tako teoretično, praktično kot tudi taktično in konec koncev tudi finančno na vsaki njihovi tekmovalni poti. Naši člani prejemajo samo najboljše in s svojo predanostjo sledijo skupnim ciljem.

Leta 2022 smo društvo Fenrir preoblikovali in se združili z Letečimi Tačkami, tekmovalno - predstavitveno skupino, katere glavni cilj je promocija varnega in zabavnega pasjega frizbija!

Kdo smo?

Sva Aleš in Tina, ki delujeva s svojo zagnanostjo na skupni poti. Spremlja naju sin Patrick in naši štirinožni prijatelji!