PRAVI PASJI FRIZBI

Greste v trgovino po kruh in mleko ter vidite frizbi, na katerem piše akcija, odlična zabava za vas in vašega psa!

Kupiti ali ne?

Čeprav se na prvi pogled zdi mogoče vse vredu pa se kaj hitro lahko zgodi da boste naleteli na težave. Ko gre za vprašanje varnosti naj vam ne bo težko odšteti kakšnega eura več, raje za frizbi kot za veterinarja.

Na spodnjem videju si lahko pogledate primerjavo med kvalitetnim HERO XTRA in poceni frizbijem iz supermarketa.

 

Za vas smo pa pripravili seznam frizbijev, ki so varni in primerni za pse:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Evropski proizvajalec pasjih frizbijev, ki ima v ponudbi kar 3 velikosti, tako boste zadovoljili vse velikosti psov. Frizbi smo preizkusili tudi mi in razen želje po modelu, ki bi bil odporen na ugrize, smo z njim zelo zadovoljni. Preizkusite ga, kupite ga lahko v naši trgovini: https://www.tohocem.si/si/brand/9-wirbelwind

Edini evropski ponudnik pasjih frizbijev, ki ima v ponudbi tudi frizbi odporen na ugrize! Model K9-Zenith z izrednimi letalnimi sposobnostmi je odporen na ugrize in postavlja nove standarde v pasjem frizbiju! K9 Disc lahko kupite v naši trgovini: https://www.tohocem.si/si/brand/1-k9-disc

Hero disc USA je vodilni svetovni proizvajalec pasjih frizbijev, ki že vrsto let proizvaja nekatere najbolj prepoznavne modele, kot so XTRA, AIR in Super HERO.

 

K9 Disc lahko kupite v naši trgovini: https://shop.pasjifrizbi.eu/si/brand/2-hero-disc-usa

Hyperflite spada med največje proizvajalce pasjih frizbijev z dolgoletnimi izkušnjami. Med najbolj znana njihova modela sodita JAWZ in Competition Standard.

Italjanski proizvajalec pasjih frizbijev, ki dokaj uspešno prodrl na tržišče z lastno znamko pasjih frizbijev. Njihova ponudba nima modela odpornega na ugriz.

Italjanski proizvajalec pasjih frizbijev, ki je z veliko mere kreativnosti odličnim marketingom uspel na tržišču ponudnikov pasjih frizbijev. Njihova ponudba nima modela odpornega na ugriz.