Povodci DogFrisbee Team Slovenia

DogFrisbee Team Slovenija s svojo kolekcijo povodcev za sezono 2024!

Želja da se DogFrisbee Team Slovenija v Evropi in po svetu pojavlja v skupnih Slovenskih barva se vse bolj uresničuje. Lansko jesen, po koncu sezone, nas je nekaj, na mednarodnih tekmah najbolj aktivnih tekmovalcev šlo v grafično prenovo logotipa. Za kar je poskrbelo podjetje iz Belgije H-dogs design, ki je pomagalo že kar nekaj športno kinološkim ekipam. Logotip je v živahnih, Slovenskih barvah in omogoča veliko svobode pri dizajnu materialov. Prve bombažne majice z novim logotipom smo naredili že jeseni, tudi nalepke za avtomobile smo izdelali, pred letošno sezono pa smo se odločili narediti povodce.

Povodce bo naredilo slovensko podjetje Floramicato , ki je podobne že delalo za Agility team Slovenija. Narejeni bodo na način slip-on, polzatezni v enem kosu z ovratnico.

 

Naročila se sprejemajo na povezavi: https://forms.gle/rgYYjVLm4aVHDzRR7 prva dobava pa bo predvidoma v sredini marca 2024!

Cena povodca bo 30€, rok za plačila bo predvidima do konca februarja!

Svoj povodec naročite čimprej, saj bo samo v prednaročilih možno naročiti točne dimenzije, kasneje bo na voljo po razpoložljivosti.

Naroči svoj povodec še danes

Leteče Tačke

Posted in Novice.