Slovenian All Time Records...

Pisalo se je leto 2007, ko smo v Sloveniji začeli s pasjim frizbijem! Ne tako daleč nazam pa so vseeno to bili drugi časi, drugačni pogledi in ideje. V prveh letih se je nekaj navdušencev preko Pesjanar foruma dogovarjalo o terminih tekem, večinoma v -sedaj že- klasikih (Poenostavljen Quad, Minidistance in Time trial).

Danes se standardi, načini dela, varnost in organizacija tekem zelo razlikujejo. Organizacija tekem in treningov že na vrhunskem, pol profesinalnem nivoju, mednarodni sodniki so že standard, redni obiski seminarjem pa že skoraj obveza za resno delo. Tudi varnost je, predvsem zaradi hitrejše in bolj intenzivne vadbe, še kako pomembna!

V vseh teh letih je v Sloveniji bilo kar lepo število tekem, tako smo pred leti povzeli vse najboljše rezultate, sproti pa jih posodabljamo! Poglejmo rekorde v najbolj zanimivih disciplinah:

 

Ostale rekorde in rezultate, katere posodabljamo sproti, pa si lahko ogledate na naši strani Hall of Fame!

V sklopu tekme Slovenian WirbelWind disc Dog Cup '24 v Mariboru, pa bomo organizirali tudi lovljenje rekordov, izvrstna priložnost za izboljšanje vašega rezultata ali se povzpet na vrh Slovenske lestvice! Sponzor dogodka ToHocem.si pa obljublja vsakemu, ki se mu na tej tekmi uspe prebiti na Hall of Fame tudi nagrado!

Posted in Novice, Slovenija, Tekme and tagged , , .